Proces Rentiranja

 • 1. Plan čišćenja

  Prvi korak pri iznajmljivanju mašine za dubinsko pranje predstavlja “Plan čišćenja”. Neophodno je da napravite spisak predmeta i stvari koje želite da dubinski očistite.

 • 2. Kontaktirajte PuzziRent.rs

  Nakon sastavljenog plana čišćenja, potrebno je da pozovete naš Call Centar i uz konsultaciju sa našim agentom zakažete željeni termin za najam opreme. Naš zaposleni će Vas, na osnovu Vašeg plana čišćenja, posavetovati koliko hemije Vam je neophodno i koliko vremena će Vam biti potrebno za čišćenje.

 • 3. Dostava na dogovorenu adresu

  Sledeći korak, nakon zakazivanja termina koji Vam odgovara, jeste dostava opreme na dogovorenu adresu. Prilikom dostave opreme, naš zaposleni će izvršiti kratku i besplatnu demonstraciju pravilnog korišćenja iste. Prilikom dostave potpisuje se ugovor o najmu pokretne stvari. Takođe, postoji mogućnost da Vi preuzmete opremu na našoj adresi.

 • 4. Dubinsko čišćenje

  Sledeći korak jeste upravo dubinsko čišćenje. Na našem sajtu možete pronaći sva neophodna uputstva kako se mašina pravilno koristi i koji su najbolji načini za postizanje maksimalnog efekta.

 • 5. Vraćanje opreme

  Nakon završenog korišćenja opreme ili nakon isteka perioda od 24h, na red dolazi vraćanje opreme. Zavisno od toga da li smo Vam opremu dostavili mi ili ste Vi sami preuzeli opremu na našoj adresi, naš zaposleni će doći po opremu ili ćete Vi istu vratiti na adresu sa koje ste je i preuzeli.

Cenovnik

1 dan – 24h

3.990,00 RSD

2 dana – 48h

5.490,00 RSD

3 dana – 72h

6.490,00 RSD

Dostava na kućnu adresu (Beograd)

500,00 RSD

Dodatna hemija (0,5l koncentrata = 7,5l rastvora)

600,00 RSD

Svako 5. iznajmljivanje mašine je BESPLATNO.