PUZZI RENT

Osnovani smo u februaru 2022. godine i čini nas tim mladih i posvećenih ljudi.

Osnovni cilj nam je da svaki korisnik naše usluge bude zadovoljan istom jer je to najbolji marketing.

Uvidevši vrlo čest problem sa kojim se svako od nas, kad-tad, suočava, odlučili smo da osmislimo uslugu koja će taj problem rešiti. Bilo da ste u procesu selidbe, generalnog čišćenja domaćinstva ili pak želite da detaljno operete vaš automobil – na pravom ste mestu.

Puzzirent.rs se bavi iznajmljivanje profesionalnih mašina i opreme za dubinsko pranje.

Korišćenje same mašine je vrlo jednostavno a obezbeđenja je i kratka i besplatna demonstracija pravilnog korišćenja iste.

0
Komada Nameštaja
0
Zadovoljnih Klijenata
0
Očišćenih Automobila

ZAŠTO PUZZIRENT.RS

Kvalitetna i profesionalna oprema

Ponosni smo na činjenicu da raspolažemo najkvalitetnijom opremom i hemijom na tržištu. U pitanju je Karcher Puzzi 8/1C Professional mašina za dubinsko pranje. Malih dimenzija, teška svega 9,5kg, vrlo jednostavna i pouzdana, otkloniće svaku tvrdokornu mrlju ili fleku. U paru sa Karcher Puzzi mašinom, dolazi i najkvalitetnija Karcher profesionalna hemija za dubinsko pranje.

Ušteda novca

Da li ste uradili matematiku? Ako niste, uradićemo je mi za vas! Dubinsko čišćenje nameštaja i automobila može biti vrlo skupo. Ukoliko se odlučite da iznajmite mašinu za dubinsko pranje od nas i sami očistite željene predmete, uštedećete i do 80%! Primera radi, ako nekoga angažujete da vam dubinski očisti unutrašnjost automobila, tepih, ugaonu garnituru, dušek i par fotelja za to ćete morati da izdvojite i do 12.000,00 RSD. Sa druge strane, ukoliko se odlučite da sami očistite pomenute predmete, uz pomoć naše mašine, sve to će vas izaći ne više od 3.000,00 RSD! Da li se slažete da je računica jasna?

Ušteda vremena

Koliko puta ste bili u situaciji da zakažete određenu uslugu i da izvođač iste kasni, odlaže, ne javlja se na telefon? Iznajmite Puzzi mašinu za dubinsko pranje i sami raspolažite sa vašim vremenom koje je dragoceno. Korišćenje mašine je izuzetno jednostavno i ne oduzima puno vremena!

vrhunska usluga i povrat novca

U svakom trenutku smo vam na raspolaganju oko bilo kojih nedoumica, ukoliko postoje. Saveti oko količine potrebne hemije, načinu dubinskog pranja, načinu sušenja, korišćenja dodatne opreme. Ukoliko ne budete zadovoljni uslugom, garantujemo vraćanje novca!

SLIKE GOVORE VIŠE OD REČI